VELİ EĞİTİMLERİMİZ BAŞLADI

Okulumuzda; "Aile Tutumları ve Çocuk Gelişimi" konulu veli eğitimimiz 01 Aralık 2015 tarihinde verildi.

Velilerimize yönelik eğitim etkinliklerimiz başladı. 01 Aralık 2015 tarihinde yaklaşık 30 velimizin katılımıyla "Aile Tutumları ve Çocuk Gelişimi" konulu eğitim etkinliğimiz gerçekleştirildi. Eğitim etkinliği okulumuz Uzman Psikolojik Danışmanı sn.İbrahim Elibal tarafından gerçekleştirildi. Ailelerin çocuklarıyla olan iletişimleri ve onlara yönelik tutumları üzerine bilgiler verildi. Katılımcı velilerimizle karşılıklı bilgi alış-verişinin de olduğu etkinliğimiz başarıyla tamamlandı. Okulumuzda düzenli olarak her ay veli eğitimine yönelik etkinlikler devam edecektir.

Aile Tutumları ve Çocuk Gelişimi" konulu

Eğitimciler çocukların gelecekte uyumlu ve başarılı olabilmeleri için en sağlıklı eğitim yollarının geliştirilmesi çabası içindedirler. Her ne kadar kişilik gelişiminin insanın yaşamı boyunca süregeldiğini kabul etsek de, kişilik gelişmesi ve yapılanmasında temelinçocukluk döneminde atıldığı gerçeği geçerliliğini korumaktadır. Sosyal uyum üzerine yapılan çalışmalar, ailenin çocuk üzerindeki ilk etkilerinin son dereceönemli olduğunu göstermiştir. Aile tutumları ve anne-babanın ve ailenin diğer bireylerininçocukla olan etkileşimi, çocuğun aile içindeki yerini belirlemektedir.

KEMAL YURTBİLİR ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ